Norgesdesign

Design Design handler om kommunikasjon gjennom form, farge og funksjon. Vi utvikler sterke og tydelige identiteter for bedrifter, produkter og tjenester.   Branding Branding handler om å å ta en posisjon i markedet og utvikle en tydelig identitet som skiller seg ut i mengden. Vi hjelper deg å bygge et solid varemerke som skaper gode relasjoner mellom deg og kunden.   Tekst En god tekst er tydelig og enkel, samtidig som den får frem det du vil formidle. Din kunnskap om produktet kombinert med vår kompetanse på fremstillingen gjør teksten levende, og med et tydelig budskap.   Kampanjer Vi lager kampanjer for alle digitale og trykte medier, radio og TV. Vårt mål er å lage effektive kampanjer som gir deg lønnsomme resultater.   Sosiale medier Sosiale medier er en viktig arena for direkte dialog med eksisterende og potensielle kunder. Vi hjelper våre kunder på veien til en vellykket satsing på Facebook og andre sosiale medier!   Ta kontakt for en uformell prat eller for å booke et møte med oss. Vi gleder oss til å høre fra deg! Telefon: 45 000 260 E-post: post@norgesdesign.no

Bli medlem

Navn *
Etternavn *
Org. nr. *
E-post *
Jeg godtar Medlemskapsbetingelsene *
Les vilkårene
Les vilkårene

1. Endringer

Reglene for medlemskapet kan endres av Forhandler.no AS med tre måneds varsel. Gjeldende vilkår vil til enhver tid ligge tilgjengelig på nettsider, og medlemmet plikter å holde seg oppdatert på Forhandler.no disse. Endringer i medlemsforholdet fra medlemmets side skal alltid meddeles skriftlig til Forhandler.no AS.

2. Oppsigelse
Oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig. Medlemskapet er for øvrig uten bindingstid.

3. Tvister
Denne avtale er undergitt norsk rett. Tvister som springer ut av avtaler skal løses ved de ordinære domstoler. Partene vedtar Oslo byrett som verneting.