Coca Cola

VELG DRIKKE. VI GJØR RESTEN. Vi gir deg det beste fra to verdener: God, ferskbrygget kaffe av høy kvalitet og kjente merkevarer innenfor kalde drikker. Vi har løsninger for alle typer arbeidsplasser. Ved å velge oss får du en total-leverandør som vil ta hånd om alt for deg. Vi sørger for installasjon av maskiner, service samt regelmessig påfyll. Det er enkelt å leie kaffemaskin fra Coca Cola HVORFOR VELGE CHAQWA? God kaffe er viktig! Vi har derfor utviklet konseptet CHAQWA, hvor vi benytter 100% Arabica bønner av høy kvalitet for å gi deg den beste kaffeopplevelsen. CHAQWA er spesielt utviklet for Norge, og blandingene er tilpasset norske smaks-preferanser. KALDE DRIKKER PÅ ARBEIDSPLASSEN Vi kan tilby et bredt utvalg av kalde drikker for enhver smak og anledning. Uansett hva du velger kan vi bidra med å skape den gode stemningen og en forfriskende hverdagsluksus på din arbeidsplass. Oversikt over priser og rabatter finner du på medlemssidene. For å få tilgang til disse må du logge deg inn via Login knappen oppe i høyre hjørne

Bli medlem

Navn *
Etternavn *
Org. nr. *
E-post *
Jeg godtar Medlemskapsbetingelsene *
Les vilkårene
Les vilkårene

1. Endringer

Reglene for medlemskapet kan endres av Forhandler.no AS med tre måneds varsel. Gjeldende vilkår vil til enhver tid ligge tilgjengelig på nettsider, og medlemmet plikter å holde seg oppdatert på Forhandler.no disse. Endringer i medlemsforholdet fra medlemmets side skal alltid meddeles skriftlig til Forhandler.no AS.

2. Oppsigelse
Oppsigelse av medlemskapet må skje skriftlig. Medlemskapet er for øvrig uten bindingstid.

3. Tvister
Denne avtale er undergitt norsk rett. Tvister som springer ut av avtaler skal løses ved de ordinære domstoler. Partene vedtar Oslo byrett som verneting.